EZOTERIKA / Okkultizmus kategória termékei
Égi üzenetek. Nostradamus tanításai 1998-ban Melina médiumon keresztül

: Égi üzenetek. Nostradamus tanításai 1998-ban Melina médiumon keresztül

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

k. n.

Kategóriák:

Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

160 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9636407614

tartalom:

˝Michel Nostradanuis lélek mesél a szeretetről, nem jósol borzalmakat. mert azt már tapasztaljátok, hogy folyamatban van. Ebben az írásban arról beszél, hogy váltottunk meg a szeretet felé, mert a változásokat csak szeretetben élve tudjuk kibírni és elviselni. Isten küldötteként jött közénk egykoron, és most is, de a mostani látogatásait lélekszinten teszi és médiumi írásokban adja át a mondandóját, és minden írása arról szól, hogy az elmét változtassuk meg, hogy ne anyaghoz kötődést éljünk meg, ne az örömöket hajszoljuk, és ne romboljuk a lelkünket, mert a lélek azért vállalt leszületést, hogy fejlődjön, hogy tisztuljon, és nem utolsósorban karmikus vállalásokat beteljesítsen. Legyen az jó élet, vagy szenvedtető élet. Mindig azon múlik, hogy milyen hibákat kell kijavítanunk, milyen kapcsolatokat kell helyrehoznunk ahhoz. hogy a léleknek a felső életben ne legyenek kötései, szeretetlenségben megélt kötései. A gyűlöletet változtassuk át szeretetté, mert az lélekszinten nagyon fájdalmasan érinti a lelket és a lélek sokkal többet szenved ezen érzésekkel. mint a Földön élve az ember.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!