SZÉPIRODALOM / Olasz irodalom kategória termékei
A kapukon kívül

: A kapukon kívül

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1969

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Olasz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

375 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Pratolini mai "érzelmek iskolájának" drámai válságon túljutott főszereplője párbeszédben mondja és gondolja végig gyermekkora és ifjúsága kalandos útvesztőit, szenvedélyes hévvel keresi a múltbeli események igazi arculatát, kíméletlenül őszinte önvizsgálatból akar okulni és erőt meríteni, hogy felkészüljön a felnőttek világában, az életben reá váró nehéz küzdelmekre. Az anyjával folytatott beszélgetés, a felelevenített történetek során az értelem bonckése alá veszi a maga és környezete életét. A gyermekkori élményei mellé felsorakoznak a serdülő fiú érzelmi tapasztalásai, a háború utáni Firenze képei, napjaink Olaszországának eseményei. Bruno Santini örömök, szerelmek, csalódás és lelki válságok után, ha közben meg-megtorpan is, végül a próbák súlya alatt megerősödve ismeri fel az ész, az értelem erejét, eljut a felismerésig, hogy a csalódásokon, a kiábrándultságon úrrá lehet és úrrá is kell lenni. Az emberré lett ifjú előtt, az élet szimbólumaként megnyílnak a Gali gyárkapui.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!