SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Európa útjain

: Európa útjain

Kiadás:

Budapest, 1947

Kiadó:

Szikra

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

125 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

A kiváló író útijegyzetei a felszabadult Európa kialakulását követik nyomon. Ezer és ezer kilométert jártam be Európa útjain. Láttam Buda romjait és Dalmácia olajfaerdeit, melyeket letarolt az ellenség, láttam a fiaikat sirató montenegrói anyákat és Nürnbergben láttam a gyermekek gyilkosait. Az utas most nem csodálkozhat és nem pihenhet, minden kő elmélkedésre ösztökéli és minden sírhely választ követel. Akiknek a szívük gyenge, értelmüket veszthetik el. Túlontúl sok a rom egy nemzedék számára. Láttam Európa borzalmas sebeit, de az omladékok, sírok mögött láttam: új nap világossága van kelőben. Az új Románia, Bulgária, Jugoszlávia, Albánia, Csehszlovákia, Németország - egy új Európa körvonalai bontakoznak ki előttünk legmélyebb lényegükben, kultúrájukban, lakosságuk magánéletében, szerelmi és lelki magatartásában. Pártküzdelmeikben, bel- és külpolitikai válságaikban a múlt és a jövő küzdő erőit ismerhetjük meg - az új Európát. Ehrenburg e legújabb művének magyar fordítása az angol, francia, német, cseh fordítással egyidejűleg jelenik meg. Az olvasóknak a legszuggesztívebb riporter útitársaiként felejthetetlen élményben lesz részük.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!