SZÉPIRODALOM / Orosz irodalom kategória termékei
Port Arthur. I-II. köt.

: Port Arthur. I-II. köt.

Kiadás:

Budapest; Uzsgorod, 1980

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Orosz irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

691, 711 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Alekszandr Sztyepanov az 1904-es japán-orosz háború talán legizgalmasabb fejezetét beszéli el regényében: a Port Arthur-i erőd védelmének hiteles történetét. Kitűnően megkomponált, fordulatos cselekményű film kockáiként peregnek előttünk a könyv eseményei: a hatalmas tengeri csaták és szárazföldi összecsapások a japán kémhálózat működése, a cári tábornoki kar korlátolt, bűnösen önző hadvezetése mely végül tragédiához vezet... Kitűnően megrajzolt figurák lépnek elénk, és emberi közelségbe kerülünk Makarov tengernaggyal és másokkal, akik azóta az japán-orosz háború hőseiként szerepelnek a történelemkönyvek lapjain. Sztyepanov nagyszabású regénye mindvégig lebilincselő olvasmány; szerencsésen ötvöződik benne a történelmi hitelesség és az író teremtő képzeletvilága.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!