TÖRTÉNELEM / Oroszország története kategória termékei
Rasputin

: Rasputin

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Oroszország története

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

184 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

˝A szerzők azt a célt tűzték maguk elé, hogy úgyszólván pillanatokra koncentrálva lefessék őrjöngő szétbomlását egy nagy és hatalmas birodalomnak, igyekezzenek megértetni, kézzelfoghatóvá tenni ennek a párját ritkító összeomlásnak erkölcsi okait, anélkül, hogy vádat emelnének valaki, vagy valakik ellen, hogy felfedjék arcát a végzetnek. Hogy minden nehézség dacára, mégis volt bátorságuk belefogni ebbe a feladatba, hogy hozzá mertek nyúlni a még egészen közeli és fájdalmas eseményekhez, hogy megneveztek olyan embereket, akik közül néhányan ma is élnek. Az volt a törekvésük, hogy a leglelkiismeretesebb gonddal kikutassák és nyilvánvalóvá tegyék az események lélektani egymásutánját, ahelyett, hogy legendákhoz fordultak volna. Ebben a könyvben nincs egy állítás, nincs egy adoma, nincs semmi, ami ne lenne alátámasztva, aminek ne lenne forrása˝.

leírás:

Előző tulajdonos bélyegzőjével.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!