ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
A homeopátia kézikönyve I-II. kötet

A homeopátia kézikönyve I-II. kötet

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Puedlo Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Természetgyógyászat

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p., 230 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A homeopátia magyarországi újjáéledése óta ilyen átfogó, gyakorlati kézikönyv, magyar szerzők tollából nem jelent meg. Miért váratott magára 16 évet? Az újrakezdés idején semmilyen magyar nyelvű irodalom nem állt rendelkezésünkre. Tudásunkat angol, orosz, német, francia nyelvű homeopátiás könyvekből szereztük, külföldi előadókat hívtunk meg az általunk szervezett hazai tanfolyamokra. A következő lépés a magyar nyelvű orvosképzés beindítása, illetve az ahhoz szükséges magyar nyelvű anyagok elkészítése volt - kezdetben fordításként, később az általunk írt jegyzetek formájában. Időre, sok-sok oktatási és gyógyítási tapasztalatra, emellett jó adag bátorságra is szükségünk volt ahhoz, hogy belevágjunk egy ilyen könyv megírásába. Most azonban útjára bocsátjuk ezt a sokszerzős művet, amely az akut betegségek gyógyításához kíván segítséget nyújtani, a klasszikus homeopátia elvei alapján.[...] Reméljük, hogy írásba foglalt tapasztalatainkkal hozzájárulhatunk e szelíd gyógymód még népszerűbbé válásához, még sikeresebbé tételéhez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!