ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Csecsemő- és kisdedkori ismétlődő pneumoniák diagnosztikája és therapiája

, : Csecsemő- és kisdedkori ismétlődő pneumoniák diagnosztikája és therapiája

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Medicina Könyvkiadó könyvei

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632403444

tartalom:

˝A pneumonia recidivans polyaetiologiás kórkép. Syndromának sem fogható fel. Mi indokolja mégis, hogy munkánkat e kérdésnek szenteltük? A válasz egyszerű: mindennapi tevékenységünk jelentős részében olyan csecsemők és gyermekek vizsgálatával és gyógyításával foglalkozunk, akiknek kórelőzményében a gyakran ismétlődő tüdőgyulladások szerepelnek. Ezen gyermekcsoportok, mire intézetünkbe kerülnek, számtalanszor álltak a körzeti gyermekorvosok kezelése alatt és több-ízben kórházban is gyógykezelték őket. Nem egy közülük igazi "crux medicorum"-má vált. Minden szakavatott vizsgálat, napjaink széles therapiás lehetőségei ellenére betegségük ismételten kiújult, gyakran rosszabbodott, egyszóval, minden orvosi ténykedéssel dacolt. Intézetünk struktúrája lehetőséget ad arra, hogy a légzőszervi betegségekben a speciális vizsgáló módszereket rutinszerűen alkalmazzuk. Így adódott egyértelműen a feladat, hogy kíséreljük meg az ismétlődő pneumoniák okának mélyére hatolni, finomabb részletek tisztázásával általános érvénye következtetéseket levonni. E kitűzött feladatban néhány lépcsőfokot megjárva ágy látjuk, hogy nem érdektelen eredményeinket és tapasztalatainkat a gyakorló gyermekgyógyász elé tárni. Ezzel talán mód nyílik néhány csecsemő- és gyermekkori tüdőbetegség pontosabb megismerésére, eredményesebb gyógykezelésére, esetleg megelőzésére is.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!