ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Élet a halál árán

: Élet a halál árán

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Kozmosz

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Az én világom

Terjedelem:

114 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632118162

tartalom:

˝Lehet-e pótolni a pótolhatatlant? Nevezetesen: az elveszített végtagot, a betegség következtében működésképtelenné vált szervet? A kérdés régóta foglalkoztatja az embereket. Legendák homályába vesző történetek, korunkban pedig a tömegkommunikáció híradásai szólnak új meg új csodákról. Az Állami Díjas sebész könyve a történeti előzményektől kiindulva vezet be a szervátültetés rejtelmeibe, sorra véve mindazokat a lehetőségeket és akadályokat, amelyek napjaink gyakorlatát jellemzik. Ám a kérdések nem maradnak meg az orvosi problémák körében, hiszen számos esetnek megoldatlan jogi vonatkozása is van. Nem követünk-e el kegyeletsértést az elhunytakkal és hozzátartozóikkal szemben? Megakadályozhatjuk-e az e térre is betörő üzleti szellem érvényesülését, esetleges eluralkodását? Az újabb tudományos eredmények szemléleti változást követelnek, az új szemlélet pedig sürgeti az újabb eredményeket.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!