ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Intenzív szülőszoba

Intenzív szülőszoba

Szerző:

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Medicina Könyvkiadó könyvei

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

350 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

„Az elmúlt kb. negyven év alatt az orvostudomány álatalános fejlődése következtében az anya- és csecsemőhalálozás kb. tizedére csökkent. A perinatalis magzati mortalitas ugyanezen idő alatt csak mintegy felére redukálódott, s még ma is kb. százszorosa az anyai mortalitasnak. Ezek a megdöbbentő adatok indították a szerzőket arra, hogy összefoglalják a perinatalis medicina legújabb és legfontosabb ismereteit. Saját tapasztalataik ill. a hazai és világirodalom adatainak felhasználásával bemutatják a magzati veszélyeztetettség korai és objectiv felismerésének módszereit a terhesség és a szülés alatt. Felhívják a figyelmet a praenatalis észlelés elméleti és gyakorlati átszervezésének szükségességére. Végül részletesen tárgyalják az újszülöttek élesztése és intenzív therapiája kérdéseit...”

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!