ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Kényszerbetegség

Kényszerbetegség

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Cserépfalvi Joannis Michaelis Landerer

Kategóriák:

Orvostudomány Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A Pszichiátria Haladása

Terjedelem:

232 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638364319

tartalom:

Ez a betegség 15-20 évvel ezelőtt az orvosi kezelés számára még alig volt befolyásolható. Azóta sokat fejlődött a pszichiátria. Hatékony gyógyszerek és hatékony pszichoterápiás módszer áll rendelkezésre e betegség gyógyításában, melyről kiderült, hogy ötvenszer gyakoribb, mint ahogy gondolták korábban. A lakosság kb. két százaléka szenved benne. Sokan nem fordulnak orvoshoz, mert szégyellik a tüneteiket, még a családjuk előtt is próbálják titkolni. A családtagok sokszor rossz szokással vagy akaratgyengeséggel magyarázzák a betegséget. A magyar szakirodalomban ez a legelső könyv, mely korszerű összefoglalót ad a kényszerbetegségről. Áttekintést nyújt a tünettanról és a pathomechanizmusra vonatkozó elméletekről, kitér a gyerekkori sajátosságokra, valamint részletezi a gyógyszeres és pszichoterápiás kezelés lehetőségeit.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!