ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Kórélettan

Kórélettan

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Medicina Könyvkiadó

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

623 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632414314

tartalom:

"A most megjelenő "Kórélettan" újraírt és újraszerkesztett, többszerzős tankönyv. Előzményét számos magyar nyelvű egy vagy kétszerzős tankönyv, egy vagy többszerzős jegyzet képezi. E többszerzős tankönyv íróinak tehát bőséges magyar nyelvű irodalom állt rendelkezésére, de ugyanúgy felhasználhatták az újabban egyre nagyobb számban megjelenő idegennyelvű szak- és tankönyveket is. Jelen tankönyv tehát büszkélkedhet a többszerzős tankönyvek előnyeivel, amennyiben egyes fejezeteit az adott témakör legkiválóbb és legismertebb magyar szakemberei írták, de sajnálatos módon magán viseli a többszerzős tankönyvek hátrányait is. Előnye, hogy a tankönyvben közölt ismeretanyag minden szempontból korszerű. Hátránya, hogy az egyes fejezetek szerzői más és más módon értelmezték feladatukat. Egyesek szakkönyv, sőt közel monográfia szinten írták meg fejezetüket, ugyanakkor más szerzők még az egyetemi tankönyv színvonalát is alulértékelték. Az utóbbi magyarázatára szolgálhat a fiatal vagy fiatalabb koromban főnökeim részéről elhangzott megjegyzés: "amit én első olvasásra nem tudok megérteni, az nem lehet fontos a medikusoknak". Ezt a megjegyzést már évtizedek előtt sem tudtam elfogadni, ma pedig már határozottan elutasítom. Az elmúlt évtizedek meggyőztek arról, hogy számos dolog, amit mi akkor "nem tartottunk fontosnak", az évek során alapvetően fontossá vált."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!