ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Léttelenül. Egy autista nő naplója

: Léttelenül. Egy autista nő naplója

Kiadás:

Budapest, 1999

Kiadó:

Animula Kiadó

Kategóriák:

Orvostudomány Pszichológia Gyógypedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

198 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9634081207

tartalom:

˝Donna Williamst nevezték süketnek, abnormálisnak, retardáltnak, gügyének, őrültnek... Egyik sem volt! A saját világában élt, és harcolt a külvilággal. Olykor ellenséges volt a végtelenségig, máskor tagadhatatlanul nyitott. Kevesen értették, sőt, ő sem értette magát. Donna szeretett volna "normális" lenni. Huszonöt éves korában felfedezett egy új szót - egy címkét, melyet elfogadott. A szó: autizmus, megválaszolta régi kérdéseit, a megbocsátás és a hovatartozás reményét sugározva. A Léttelenül megrázó, jól megírt és gondolatébresztő könyv. Donna Williams személyes harcáról szól, aki meg szeretné érteni önmagát és túlélni egy hideg, kemény és tudatlan világot. Egyedülálló bepillantást nyerhetünk az autizmus kórképébe, ugyanakkor sok mítoszt és félreértést is eloszlat e napló. A legtöbb autista intézetben éli le életét. Ez a veszély őt is fenyegette, de ehelyett, minden nehézség ellenére egyetemi diplomát szerzett és saját életet kezdett. Jóllehet az autista címke segített neki, elbeszélése mégis rámutat, hogy a szó nem definiálja és magyarázza meg őt teljesen. A Léttelenül mérföldkő nemcsak az autizmus, hanem a pszichés egészség irodalmában is. Hihetetlenül bátor könyv. Rövid idő alatt megannyi országban lett hatalmas siker. Donna, a példájában rejlő életerő varázsával méltán ajándékozza meg soraival az olvasót.˝

leírás:

Címlapja picit firkált.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!