ORVOSI / Orvostudomány kategória termékei
Sexualis neurosisok. Pathogenesis, diagnostika, therapia. Sexologia és sexualpathologia kompendiuma orvosoknak és szakembereknek

: Sexualis neurosisok. Pathogenesis, diagnostika, therapia. Sexologia és sexualpathologia kompendiuma orvosoknak és szakembereknek

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Aesculap Kiadás

Kategóriák:

Orvostudomány

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

542 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A sexualis probléma engem az orvosi pályámon már kezdettől fogva érdekelt. AZ ember szociális helyzete, életkörülményei, előrehaladása, egyéni élete, boldogulása és a nemi életnek normális vagy abnormális megnyilatkozása közötti összefüggéseket már orvosi tanulmányaim kezdetétől fogva megfigyeltem. Fokról-fokra kialakult bennem a meggyőződés, hogy a sexualis problémának döntő jelentőségű hordereje van az emberre és egyéni életére. E meggyőződés hatása alatt határoztam el magam - már orvosi pályám kezdetén - hogy a sexualis bántalmak speciális tanulmányozására adom magamat. Ennek már cca. harminc esztendeje. Azóta folytatom a sexualpathológiai tanulmányokat és kutatásokat, folyton gyűjtöttem a sexologia köréből az anyagot, a sexualis bántalmak kóreseteit, a therapiai ismereteket, a megfigyeléseket és tapasztalatokat. Mindezt azzal a céllal és szándékkal tettem, hogy amikor már nagy anyagom lesz együtt, akkor meg fogom írni egy nagyobb terjedelmű munkában mindazt, amit a sexualis élet területén folytatott több évtizedes praxisban láttam, hallottam, tapasztaltam és tanultam. Így született meg e munka."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!