TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Fiatal szülők könyve. Beszélgessünk kisgyerekekről

: Fiatal szülők könyve. Beszélgessünk kisgyerekekről

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Minerva Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Minerva Családi Könyvek

Terjedelem:

75 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632230914

tartalom:

" "Pszichológus vagyok, ahol dolgozom, évente megfordul vagy ötszáz gyerek a pszichológiai rendelés óráiban. így aztán az utóbbi két-három évben vagy három-négyszáz különböző korú gyereket ismertem meg. Volt, akit csak egy-kétszer láttam, de volt, akit két éven át minden héten egyszer. Az anyák segítenek rajtam. Vagy ezer-ezerötszáz órában beszélgettem fiatal s idősebb anyákkal, ők kérdeztek sok mindent. Sok mindenre megtanítottak. Mert a panaszok épp ide, épp a kisgyerekkorba nyúlnak vissza. Ha ugyan nem még előbbre. Amit tudok, azt legfőképpen idősebb és fiatalabb anyáktól (a nagymamákat is ideszámítva) tudom. A kisgyerekkor illetékesei az anyák. De legalábbis nők, lányok vagy asszonyok. Nekik ajánlom ezt a könyvet" - írja előszavában a szerző. Különösen a hatévesnél kisebb gyerekek szüleinek ajánljuk ezt a nagyon szép és hasznos olvasmányt, hogy gondolatait megszívlelve minél boldogabban élhessenek a gyerekeik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!