TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Pszichológus az iskolában

: Pszichológus az iskolában

Kiadás:

h. n., 1999

Kiadó:

Okker Kiadó

Kategóriák:

Pedagógia Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

288 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637315993

tartalom:

˝Az iskolák igénye arra, hogy pszichológus segítse munkájukat, közel egy évszázados. A megvalósuláshoz vezető első hazai lépéseket a 60-as évek végén néhány pedagógus és pszichológus tette meg. Az akkori törekvések ma már közel másfélszáz óvodában, iskolában, gyermekotthonban dolgozó pszichológus munkájában öltenek testet. Kézikönyvünk az iskolapszichológia területén összegyűlt tapasztalatok és a hozzájuk kapcsolódó elméleti kérdések összegzése. Célja - a közoktatási rendszerbe történő integrálódás reményében - áttekintés nyújtása az iskolapszichológus tevékenységéről. Bemutatja az iskolai élet, a pedagógus munkája szempontjából, miként járulhat hozzá a tanítási-tanulási folyamat, a társas kapcsolatok alakulása, a viselkedési problémák megelőzése és korrekciója területén a pszichológus a nevelőmunka eredményességéhez.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!