TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pedagógia kategória termékei
Tegzes. Az iskolai nomád táborozás kézikönyve

: Tegzes. Az iskolai nomád táborozás kézikönyve

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Magyar Környezeti Nevelési Egyesület

Kategóriák:

Pedagógia Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

112 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630459310

tartalom:

"Tegzes - hegyi patakok varázslatos lárvája. Tiszteletbeli örökös táborlakó. Arra van szüksége, amire minden nomád tábornak: hegyekre, erdőre és vízre. Abból épít, amit a természet kínál neki; annyit épít, amennyire feltétlen szüksége van. Állandó társunk táborozásaink során, mentsen át egy csipetnyit táboraink hangulatából e könyvecske soraiba. Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek számára a természetben töltött napok pótolhatatlanok. A kirándulások és táborozások olyan alkalmakat, helyzeteket teremtenek, amelyek fontos tapasztalatokban gazdagítják a résztvevőket. A környezeti neveléssel foglalkozó pedagógusok számára a szabadban és a tanteremben végezhető tevékenységek hatékonysága össze sem hasonlítható. A családokban, de a közoktatásban is a természetben töltött órák, napok megsokszorozására lenne szükség. Egy nomád iskolai tábor teljes technológiáját találja papírra vetve az Olvasó. A táborhely keresésétől az utolsó elszámolásig minden részletet nyomon követhet ebben a kézikönyvben. Akár teljes egészében, vagy a tárgymutató segítségével bármely darabjában alkalmazhatja ezeket a gyakorlatban többször kipróbált mozzanatokat..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!