TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Csali, gyilkos, áldozat. A rendszerváltozás árnyékában

: Csali, gyilkos, áldozat. A rendszerváltozás árnyékában

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

LKD Betéti Társaság

Kategóriák:

Politika Pszichológia Szociológia Kriminalisztika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

398 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630029472

tartalom:

˝Amikor Csáki István, a 13 évre ítélt gyilkos 2000. június 2-án kilép a Budapesti Fegyház és Börtön kapuján, a szabadság e felemelő pillanatában lát napvilágot ez a róla szóló könyv is. Varga Domokos György - Egy kutya? - jöhet, megsütjük, megesszük, kész, mehetünk tovább. Két hétig nincs fürdő? Nincs fürdő. Kibírják. Mert őnekik is tanítják azokat a dolgokat, amikkel az átlagember képességeit - amelyek a civilizáció áldásos hatására egyre rosszabbak lesznek - jócskán ki tudják terjeszteni. Tix Richárd, a harcművészet mestere - Én mindkét emberrel, akár Szabóval, akár Csákival beszélve arra a következtetésre jutottam, hogy ők ölésre voltak kiképezve, kondicionálva... Jó érzésű, mondhatnám, meleg szívű embernek ismertem meg mindkettőjüket. Dr. Mári Imre, a Gyűjtő parancsnoka - Hét-tíz év között pedig, azt mondják a szociológusok, pszichológusok, hogy lebontódik a szervezet, agyilag lerongálódik. Ezt úgy is hívják, hogy börtönártalom. Dr. Bökönyi István, a bv országos parancsnoka˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!