TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Palesztina

: Palesztina

Kiadás:

h. n., 1947

Kiadó:

Gutenberg Könyvkiadó Vállalat

Kategóriák:

Politika Egyetemes történelem Közel-Kelet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"1945 év őszén a londoni Reuter-hírügynökség megbízásából féléves középkeleti és balkáni útra indultam, amelynek az volt a célja, hogy egy tucat országnak nemcsak politikai, hanem szellemi fejlődését és problémáit kikutassam és lerögzítsem. Másfélszáz cikket írtam és a tizenkét országban tett látogatás eredményeit egy könyvben is összefoglaltam, amelynek „Béketudósító" volt a címe.
Ez a könyv ennek a hosszabb munkának körülbelül kétötödét tartalmazza és egybeszedi mindazt, amit Palesztinában és Egyiptomban láttam és tapasztaltam. De talán helyénvaló az is, hogy itt, elöljáróba összefoglaljam mindazt, amit nemcsak a nílusmenti országban és a Szentföldön láttam, hanem azt is, aminek konklúzióit Libanonban, Szíriában, Törökországban, Görögországban, Olaszországban, Jugoszláviában, Magyarországon és Ausztriában gyűjtöttem össze."

leírás:

Ajándékozási bejegyzés az első szennylapján.

Borítója mentén a kötés megtört.

Állapot:

közepes

Ár:

2 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!