TÖRTÉNELEM / Politika kategória termékei
Szupertitkos Izrael

, : Szupertitkos Izrael

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Politika Egyetemes történelem Közel-Kelet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

251 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630560720

tartalom:

A francia-izraeli szerzőpáros bravúros oknyomozó riporteri munkája érdekes megvilágításba helyezi a zsidó állam kül- és belpolitikájának, s főleg titkos diplomáciájának számos kevéssé ismert vonatkozását. Eddig sehol sem publikált részleteket tudunk meg az izraeli-egyiptomi békefolyamat hátteréről, az izraeli atomtitokról, illetve annak megsértőiről, az izraeli titkosszolgálatok sikeres akcióiról és botrányairól, az Izraelben elfogott szovjet, illetve az Egyesült Államokban elkapott izraeli ügynökök tevékenységéről, az intifáda, a palesztin felkelés hátteréről, valamint a zsidóellenes arab, illetve az arabellenes zsidó terrorizmusról. A zsidó állam iránt feltétlenül, de nem vakon elkötelezett szerzők műve hasznos segítséget nyújt azoknak, akik az objektív igazság jegyében és az eljövendő béke reményében szeretnének eligazodni a közel-keleti válság útvesztőjében.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!