TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A csoport-pszichoterápia elméleti és gyakorlati kérdései

A csoport-pszichoterápia elméleti és gyakorlati kérdései

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Pszichológiai műhely

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630534010

tartalom:

˝E kötet elsősorban a csoportlélektan, a csoportdinamika szemszögéből mutat be orvosok, pszichológusok, pedagógusok, szociológusok számára egyaránt felhasználható elméleti és gyakorlati eredményeket. A nemcsak elmélyülésre alkalmas, hanem a továbbképzésben' is hasznosan alkalmazható írások bizonyos jártasságot tételeznek fel a csoportfolyamatok felismerésében és vezetésében. Maguk a tanulmányok - egységes szemléleti keretben - tartalmilag igen változatosnak mondhatók. A változatosság részben a különböző területeken dolgozó, különböző szakmájú szerzők munkásságának, részben pedig annak köszönhető, hogy az elméleti bevezető és az elméleti áttekintések informálnak és értékelnek is, s az érintett kérdéseket elhelyezik a pszichológiai irányzatok között. A tanulmányok egyúttal azt is bemutatják, hogyan változott, fejlődött az egyik csoport-pszichoterápiás irányzat az elmúlt évtizedekben hazánkban: a dinamikus-feltáró jellegű és többé-kevésbé közvetetten irányító technikájú csoportlélektan, amelynek legnevesebb művelői között, akárcsak külföldön, egyaránt találhatók pszichológusok és orvosok is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!