TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
A kábítószer kihívása

A kábítószer kihívása

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Műhely

Terjedelem:

202 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632826809

tartalom:

˝E kötet a nyolcvanas évek második felében beindult szisztematikus kutatások első eredményeiről ad csonka képet. Az a munka ugyanis, amely akkor elkezdődött, nem fejeződhetett be. Furcsa paradoxon, de igaz, amilyen mértékben nőtt hazánkban a kábítószer-abúzus, olyan mértékben csökkent a kutatására fordított költségvetés.. A helyzet mára drámaivá vált: a hosszabb távra tervezett kutatások nagy része másfél-két évvel a kezdet után költségforrás-átcsoportosítás miatt abbamaradt, a korábbi kutatási program befejeződött, új kutatási formák nem alakultak ki, az adatgyűjtés esetlegessé vált. Ezen a drogkutatási program kutatóinak nemzetközi reputációja sem tudott változtatni. A kötet ennek ellenére igyekszik felvillantani azokat a legfontosabb témákat, amelyek a hazai kutatások fő csapását jelentik. A kábítószer kihívására ma ezt a választ adhatjuk.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!