TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Az ember az értelemre irányuló kérdéssel szemben

: Az ember az értelemre irányuló kérdéssel szemben

Kiadás:

h. n., 1996

Kiadó:

Kötet Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

292 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638438142

tartalom:

"Viktor Franki alapította a logoterápiát és az egzisztenciaanalízist, a harmadik bécsi pszichoterápiás irányzatot Freud pszichoanalízise és Adler individuálpszichológiája után. Az alapító ez évben 91 éves neurológus, pszichiáter és pszichológus. A harmincas évek óta az általa leírt emberkép és terápiás irányzat - számtalan publikációja által - világszerte elismertséget szerzett. Koncepciója az első, bár tragikus megerősítést az ő többéves koncentrációs táborbeli "experimentum crucis"-a alatt nyerte. Erről szól "... és mégis mondj igent az életre" című műve, amely mindeddig az egyetlen magyarra fordított írás Viktor Frankl publikációi közül. "Saját tapasztalata a szenvedésben, saját küzdelme az értelemért írásainak közvetlen hitelességet ad, és belőlük - részben éppen e tapasztalatokból kifolyólag, részben ezek ellenére - remény sugárzik azokra az emberekre, akik nem látják létük értelmét."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!