TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Elmés változások

: Elmés változások

Fordító:

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Bioenergetic

Kategóriák:

Pszichológia Okkultizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

176 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638120010

tartalom:

˝A neurolingvisztikus Programozás az emberi kommunikáció és változás legeredményesebb mintáit tanítja. Sikerrel alkalmazzák a lelki, sőt a testi gyógyításban és az üzleti életben is. Ez a könyv nem csak az egyik legpraktikusabb, de talán a legszórakoztatóbb is az eddig világszerte megjelent száznál is több NLP könyv közül. Szerzője mulattató történeteket mesélve, meghökkentően eredeti szempontból mutatja be az emberek viselkedését. Közben pedig olyan módszerekkel ismertet meg, melyek segítségével harmonikusan formálhatjuk át gondolatainkat, érzéseinket és cselekedeteinket. Ezekkel az eljárásokkal - egyebek között - kínzó félelmeket mulaszthatunk el, haszontalan hiedelmeket alakíthatunk át. Megérthetjük azt, ami eddig összezavart minket, és kedvvel végezhetjük eddig esetleg elhanyagolt feladatainkat. Könnyebben tanulhatunk, és egyre jobban olyanná válhatunk, amilyenné szeretnénk...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!