TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Kereskedelmi marketing

: Kereskedelmi marketing

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

259 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632242696

tartalom:

˝A piacgazdaság fejlődése a kereskedelem területén hozta a leggyorsabb és leglátványosabb változásokat. Napjainkban a kereskedelmi vállalkozások, cégek, hálózatok kialakulásának, robbanásszerű növekedésének vagy esetenként gyors megszűnésének lehetünk tanúi. A kereske­delem hatalmi pozíciójának erősödése azonban egyértelmű tendencia, így a kereskedelmi szervezetek profizmusa minden területen döntő szerepet kap. A kereskedelmi marketing vizsgálata, specialitásainak bemutatása így aktuális kutatási területté vált. Régen fennálló hiányt pótol a könyv, mivel a marketinggel ismerkedőknek a specialitások mellett alapismereteket is nyújt, a szakemberek számára pedig áttekintést ad a sajátos döntési területekről. Az elméleti tudásanyag jól ötvöződik a gyakorlati példákkal, a vásárlók vallomásaival, a mindennapi tapasztalatokkal.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!