TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Kommunikációs gyakorlatok. Az emberek közti kapcsolatok sikerességéhez, fejlesztéséhez

: Kommunikációs gyakorlatok. Az emberek közti kapcsolatok sikerességéhez, fejlesztéséhez

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Trivium Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

315 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637570373

tartalom:

"A könyv fontos mindenkinek, Önnek és másoknak, akik a legjobban meg akarják érteni és megfelelően akarják használni a kommunikációs szabályokat a teljesebb életöröm megszerzéséhez, és a foglalkozásukban is a legteljesebb sikerig szeretnének elérni. Vajon a partnerkapcsolatban, munkahelyen, iskolában és a családban, vajon az üzleti és magánszférában mindenben megfelelően tudunk-e cselekedni. A "megfelelő" kommunikáció megkönnyíti az életben előforduló nehéz helyzetekben való helyes és megfelelő viselkedést. A "Kommunikációs gyakorlatok"-kal mindenki megtanulja, miként viselkedjen legjobban embertársaival, miként tudja legjobban megértetni és megérteni magát. Ily módon elmélyíthetjük mind az emberismeretünket, mind rátermettségünket önmagunk megértéséhez, segít a megfelelő motivációk elsajátításában, hogy minél sikeresebbek lehessünk. Számos egyszerű gyakorlat, kísérlet és játék illusztrálja az elmélet gyakorlását, elsajátítását: miközben ezeket gyakoroljuk, sok-sok szórakozást is nyújt, ami a legvégén a leghasznosabb tudásként jelentkezik. A "Kommunikációs gyakorlatok" egy "titkos bestseller"... A szerzőnő az USA-ban pszichológiát és újságírást tanult. 1970-től előadásokat tart Amerikában és Németországban. 4 nyelven tanít, az iparban és gazdaságban is tart előadásokat és tanfolyamokat olyan nagy cégeknél, mint a BMW, a Siemens, a Mercedes, a Quelle, a Henkel vagy a Sony."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!