TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Magántanár pszichológiából. Felvételihez és vizsgákhoz

, : Magántanár pszichológiából. Felvételihez és vizsgákhoz

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Dokusoft Kft.

Kategóriák:

Pszichológia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

254 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630477068

tartalom:

"Többéves tapasztalat, hogy sokaknál a felvételi már az írásbelin eldől, az anyag átfogó ismerete mellett ugyanis a sikeres vizsgához hozzátartozik a tesztkitöltésben való készségszintű jártasság. A Magántanár feladatsorain - a felvételizők mellett - csiszolhatják tudásukat a felsőoktatási intézményeinkben pszichológia vizsgákra készülők is, hisz e kötet lényegkiemelő, rendszerező, tisztázó áttekintést ad a pszichológia főbb területeiről és a kapható "alapművekről": Atkinson, R. L., Atkinson, R. C., Smith, E. E. és Bem, D. J.: Pszichológia (Osiris-Századvég); Hebb D. O.: A pszichológia alapkérdései (Gondolat); Séra L., Oláh A. és Komlósi A.: Általános pszichológia az óvónői szakközépiskola II. osztálya számára (Tankönyvkiadó); Mérei F., és V. Binét Á.: Gyermeklélektan (Gondolat); Forgas, J. P.: A társas érintkezés pszichológiája (Gondolat); Allport, G. W.: A személyiség alakulása (Gondolat); Neisser, U.: Megismerés és valóság (Gondolat). A szerzők az ELTE Kísérleti Pszichológiai Tanszékén oktató pszichológusok, így tapasztalatuk garancia arra, hogy a Magántanár-ral készülők kisebb vagyont spórolhatnak, ha a tárgy lényegét és az összefüggéseit nem (csak) drága magánórákon sajátítják el... A felvételi és a vizsga pszichológiából sikeres lehet a Magántanár nélkül is. De úgy sokkal nehezebb..."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!