TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Meg nem született gyermekeim

: Meg nem született gyermekeim

Fordító:

Kiadás:

h. n., 1988

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia Regény, elbeszélés Egészségügy

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

364 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630745402

tartalom:

"Martha Trubec, az ötven körüli híres színésznő szerepet kap Friedrich Wolf Ciánkáli című darabjában, melynek ifjú hősnője belehal egy illegális magzatelhajtásba. Fellángolnak a viták rendezők és színészek között, egyesek tapintatosan kívánnák megoldani az abortuszjelenetet, mások - így Martha is - éppen hogy sokkolni szeretnék a nézőt a tabunak számító téma naturalista színre vitelével. E bonyodalmakkal párhuzamosan fut a regény másik szála: a színésznő elmeséli életét a barátjának, leplezetlen őszinteséggel beszél szerelmeiről és hét terhességéről - arról az örömmel vállalt egyről, amelyből a fia született, s arról a hatról, amelyeket megszakíttatott. Az írónő nagy pszichológiai felkészültséggel tárja fel azt a lelkiállapotot, amelyet a nem kívánt terhesség vált ki, felvet számtalan társadalmi, erkölcsi, egészségügyi problémát a gyermekvállalással kapcsolatban, regényének végkicsengése - az utolsó jelenet, amelyben Martha Trubec megnézi újszülött kislányunokáját - mégis élet- és gyermekigenlő, s azt sugallja, hogy a felelősséggel és szeretettel fogadott gyermek az emberi lét egyik legnagyobb ajándéka lehet. "

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!