TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Melegház

, : Melegház

Kiadás:

h. n.,

Kiadó:

Unió Lap- és Könyvkiadó Kft.

Kategóriák:

Pszichológia Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Senki nem úgy kezdte, hogy homoszexuális akar lenni. Senki sem akar önként a kitaszítottak közé tartozni. Ez nem öröm. Tény, amit el kell fogadni. Leszokni erről nem lehet.˝ Egy hosszú küzdelem eszenciája ez a néhány mondat. Ha nem is ilyen kereken és szépen, de csaknem valamennyi riportalanyunk megfogalmazta. Hogy e történetekben ismétlődő motívumok is bukkannak fel, az nem a véletlen műve, nem is mi találtuk ki. Ha a homoszexualitás okait kutatjuk, valószínűleg ezek körül kell kereskedni. Könyvünk riportkönyv, nem tudományos munka. Arcélek, villanások, egyedi sorsok szikráiból összeállt a kép: egy mindmáig ismeretlen valóság képe. Egy valóságé, amely tükre mindennapjainknak - társadalom a társadalomban.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!