TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei

: "Néha azt gondolom, nincs semmi keresnivalóm ezen a világon" Elvált szülők gyerekei mesélik

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Magvető Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia Szociográfia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

196 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631416499

tartalom:

˝A válás és az elszakadás természetesen sohasem múlhat el nyomtalanul a gyerek fölött. Sebeket üt rajta. Az a kérdés, milyen mélyek ezek a sebek, és milyen tartósan károsítják a gyerek személyiségét - ez pedig nem annyira a szülők elválásától függ, sokkal inkább attól, hogy milyen jól vagy rosszul tudják a szülők megértetni a gyerekeikkel, hogy érzelmeik irántuk megmaradnak a válás után is. A serdületlen gyerek semmiképpen sem érezheti és tudatosíthatja ezt, ha szülei gyakran évekig csak agresszíven viselkednek partnerükkel szemben, ha még a gyereket is bevonják a házasságot követő hadviselésbe, ha becsmérlik a másik szülőt. Amelyik gyereknek ebben van része, az sohasem vészelheti át szülei elválását károsodás, többnyire tartós károsodás nélkül. Szinte mindig független a dolog attól, amit szavakban hangoztatnak az ilyen szülők...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!