TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Testvérek

: Testvérek

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

146 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963282394x

tartalom:

Bármely, két vagy több gyermeket nevelő szülő tudja, hogy a testvérek közötti viszony rendkívül intenzív: a testvérek szeretik és gyűlölik egymást, játszanak és harcolnak egymással, gátlástalanul fejezik ki egymás iránt érzett pozitív és negatív indulataikat, érzelmeit. A szerző ezeket a megnyilvánulásokat vizsgálja, megkérdőjelezve azt a szokásos feltevést, hogy a testvérek közötti különbségek magyarázatában a születési sorrend, az életkor- és nembeli eltérések a legdöntőbb tényezők. Ehelyett arra mutat rá - bőséges tapasztalati anyagot felsorakoztatva -, hogy a testvérek egymás fedjlődésére is jelentékenyen hatnak. Foglalkozik azzal, hogy miért férnek meg egymással bizonyos testvérpárok, mások viszon miért ellenségesek egymással szemben.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!