TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Pszichológia kategória termékei
Válás helyett. Párkapcsolatunk megmentése

: Válás helyett. Párkapcsolatunk megmentése

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2002

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

291 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

963528599x

tartalom:

"A húszéves pszichológiai gyakorlattal rendelkező szerző egy hétlépésből álló "program" formájában szűrte le tapasztalatait, amelyet párkapcsolatunk megmentése névvel illet. Szemléletes, sokszor humoros példákkal feltárja és megvilágítja azokat a tényezőket, amelyek öntudatlanul is károkat okoznak a törékeny házasságokban, valamint olyan bevett hiedelmeket cáfol meg, mint például: a jó kapcsolathoz nagy szerelem kell; közös érdeklődés kell; a jó kapcsolatnak semmi köze a szexhez; a jó kapcsolat békés és így tovább. Ez semmi esetre sem egy gyorstalpaló tanfolyam, a párkapcsolat állandó munkát igénylő folyamat. Mély és őszinte átgondolás szükséges ahhoz, hogy újra közel kerüljünk párunkhoz. Ezt kellemetlenségek és győzelmek kísérik, de csak így tanulhatjuk meg elfogadni és élvezni azokat az alapvető különbségeket, amelyek a férfi és a nő között mutatkoznak. Ha követik Dr. Phil programját, elviszi Önöket egy aprólékosan megtervezett utazásra, hogy fölfedezzék a szívüket, majd megosszák azt párjukkal. Érdemes megpróbálni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!