SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A socializmus diadala után

: A socializmus diadala után

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1899

Kiadó:

Franklin-Társulat

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Egyetemes történelem Fantasztikus irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Olcsó Könyvtár

Terjedelem:

163 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Pályaválasztás. A hirdető oszlopok tele vannak vörös falragaszokkal, mint valamikor az ujonczozás idejében. A nép összecsődül ellőttük és figyelmesen olvassa. Az új törvény rendelkezéseinek megfelelően, a városi tanács, a kormány meghagyásából, felszólít mindenkit, nőket és férfiakat egyaránt, a 21 és 65 év közt, hogy három nap alatt válasszanak pályát; a bejelentést mindenütt át lehet adni a régi rendőr-kapitányságok, kirendeltségek és közhivatalok helyiségeiben. Különösen figyelmeztetik a nőket, asszonyokat és leányokat, hogy attól a naptól fogva, a mikor az állami műhelybe belépnek, fölmentetnek gyermekeik gondozásától, a főzéstől, a háztartástól, a betegek ápolásától és a családi nagy mosástól. A gyermekeket mind árvaházakba és nevelő intézetekbe helyezik el, melyeket az állam tart fönn. Az ebédet mindenki a megfelelő városrész laczikonyháján kapja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!