SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
A varázslók folyója

: A varázslók folyója

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n., 1959

Kiadó:

Szlovákiai Szépirodalmi Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Szlovák irodalom Dél-Amerika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

224 p., 1 tbl.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Afrika szívén, Belga Kongó vadon, úttalan ősrengetegein folyik keresztül az Uele (Ubangi), a hatalmas Kongó folyam legnagyobb mellékfolyója, melynek egyik felsőbb szakaszát a bennszülöttek Varázslók folyójának nevezik. Ennek a szakasznak folyamvidéke Közép-Afrika legelhagyatottabb, a külvilágtól még ma is csaknem teljesen elzárt tájékai közé tartozik, amelyet a más vidékről származó bennszülöttek is legszívesebben elkerülnek, mert törzsfőnökök és varázslók befolyása alatt élő vad, zabolátlan törzsek lakják. A gyarmatosítóknak semmiképp sem áll érdekében, hogy bennszülött alattvalóikat megasabb életszínvonalra, magasabb műveltségi fokra emeljék, mert hiszen minél tudatlanabb az alattvaló, annál könnyebb uralkodni rajta, annál odaadóbban szolgálja mindazokat, akik - fehérek, feketék egyaránt - az ő munkájából élnek és gazdagodnak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!