SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Csavargók. I-II. kötet

: Csavargók. I-II. kötet

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Pantheon Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Norvég irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

271, 260 p.

Kötésmód:

félbőr

tartalom:

KNUT Hamsun (1859 - 1952) norvég író. .Eredeti neve Knut Pedersen, egy sokgyermekes szegény család leszármazottja.Hároméves korában költözik a család Hamsundba, a Sarkkörön túlra, s e település után választja később írói nevét. Gyermekkorától dolgozott: pásztor, cipészinas, bolti segéd, írnok, útépítő, rakodómunkás, szállodai alkalmazott, villamoskalauz, postás, sőt tanyai tanító is volt..Írásvágya nagyon korán jelentkezik. Számára a nincstelenség elől való menekülés egyik útjának tűnt az állandó később életformájává váló vándorlás. Állandó nyomorgó állapotát festi le Koppenhágában megjelenő első kötete, az osztatlan sikert arató Éhség (1888). Noha mintegy három tucat regényt írt, mindvégig ez, valamint az 1920-ban Nobel-díjjal jutalmazott Áldott anyaföld (1917) számít legismertebb alkotásának...

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!