SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Grubbe Mária

: Grubbe Mária

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Révai Irodalmi Intézet

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Dán irodalom

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Révai Külföldi Mesterművei

Terjedelem:

403 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A levegő, mielőtt a hársfa koronája alatt megpihent, végighullámzott a barna puszta és a szomjas mezők felett; a nap fölhevítette, az országút pora áthatotta, de most már megtisztult a sűrű lombokon át, lehütötték a hideg hárslevelek és a sárga hársfavirág nedvességgel és illattal telítette meg. Most már nyugodtan és elégedetten csillogott a világoszöld boltozat alatt, míg halkan rezgő levelek és világossárga pillangók csillámló szárnylebbenései simogatták. Friss, duzzadt emberi ajkak szívták be ezt a levegőt, s a mell, mely belélegzése alatt emelkedett, fiatal és gyöngéd volt. Gyöngéd volt a mell és finom a láb, a derék keskeny, a növés karcsú, az egész alak sovány, de erőteljes. Csak a sűrű sötét-aranyszínű haj volt gazdag, mely félig lekötve, félig szabadon hullott alá; a kis sötétkék bársonykalap lecsúszott róla és csak a nyakán megkötött szalagnál fogva csüngött hátán, mint egy barátkámzsa. Különben semmi klastromias nem volt az öltözetén; széles, egyenes vászongallér hajlott ki a levendulakék honiszőttes ruhára, melynek rövid, bő, fölhasított ujjából egy pár finom hollandi vászon dúdoros ujj duzzadt elő; világos-vörös szalagcsokor volt a mellén és vörös csokrok a czipőin.

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

900 Ft helyett -50% 450 Ftrendelhető
Hasonló termékek:
Kenyér
Kenyér Karl Heinrich Waggerl
900 Ft 450 Ft
Az idegen
Az idegen Bókay János
600 Ft 300 Ft
Tibold Márton
Tibold Márton Molter Károly
800 Ft 400 Ft
Folyam
Folyam Thyde Monnier
600 Ft 300 Ft
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!