SZÉPIRODALOM / Regény, elbeszélés kategória termékei
Más fény felé I. Helytelen utakon

: Más fény felé I. Helytelen utakon

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Genius Könyvkiadó

Kategóriák:

Regény, elbeszélés Román irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

204 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

„Azt a három kötetet, amely "Más fény felé" közös címen jelenik ím meg, nem egyedül írtam; de az idegen kéz nyomát könnyen észre veszi majd az olvasó. Ha mégis kizáróan a magam neve alatt teszem a köteteket közzé, azt csupán egyelőre, ideiglenesen teszem; és pedig nem azért, mintha idegen tollakkal akarnék ékeskedni és a mások eszméit és gondolatait akarnám a magaménak feltüntetni, hanem azért, hogy ezzel is biztosítsam ezeknek az eszméknek az elterjedését. Mert rettenetes dolog az - mindig is így volt ugyan, de főként a mi korunk rákfenéje -, hogy az az ember, akinek a "neve" még nem nyert polgárjogot, képtelen a közönyös agyonhallgatás bástyáit áttörni, mégha százszor is igaza van. Márpedig nagy súlyt helyeznék rá, hogy minél messzebb hallassék el barátaimnak a hangja, ez a hang, amely igen gyakran kiegészíti az enyémet, de nagyon sokszor ellenkezik is az enyémmel, ez a hang, amely a maga sokrétüségében és változatosságában nem is lehetne egységes... Talán annyit legalább elérek ezekkel a kötetekkel, hogy megnyitom az útját a vitának, amely tilos Szovjetoroszországban és tilos abban az Internacionáléban, amelynek pedig igazán a javát akarnók.”
P. I.
 

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!