TÖRTÉNELEM / Régészet kategória termékei
A Közép-Dunamedence régészeti bibliográfiája. A legrégebbi időktől a XI. századig

A Közép-Dunamedence régészeti bibliográfiája. A legrégebbi időktől a XI. századig

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1954

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Régészet Angol nyelv Német nyelv Orosz nyelv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

581 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Amikor hét esztendővel ezelőtt, 1954-ben megjelent a Közép-Dunamedence Régészeti Bibliográfiája, annak a kívánalomnak tettünk eleget, hogy átfogó képet nyújtsunk a régészetnek és a vele kapcsolatos tudományoknak a Közép-Duna-medencére vonatkozó - lehetőleg teljes - irodalmáról. (Hogy ez mennyire sikerült, arra bibliográfiának a szakirodalomban keltett visszhangjából következtethetünk, amely - bár a könyv hiányait és hibáit a szerkesztők ismerik legjobban - általában kedvező és elismerő volt.) Már akkor felmerült az az óhaj, hogy a bibliográfiai anyaggyűjtést folytatni kell, s bizonyos idő elteltével a fenti bibliográfiát kiindulópontul és alapul véve, ennek pótkötetekint kell az újabb anyagot közreadni. Minthogy az anyaggyűjtés folyamatossága biztosítva volt, s a címek rendezése és csoportosítása is megtörténhetett, elérkezettnek érezzük az időt arra, hogy az alapbibliográfia e kiegészítését tudományunk művelői és a régészet iránt érdeklődők számára hozzáférhetővé tegyük. Munkánkat e könyv megjelenése nem zárja le, folytatjuk a gyűjtést, és reméljük, hogy a következő, még gazdagabb tartalmú pótkötetekkel félévtizedenkint útbaigazítást nyújthatunk e régészetileg igen fontos terület irodalmáról."

leírás:

Angol, orosz, német és magyar nyelven.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!