TÖRTÉNELEM / Régészet kategória termékei
Az ókori Egyiptom titkos története

: Az ókori Egyiptom titkos története

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Magyar Könyvklub

Kategóriák:

Régészet Egyetemes történelem Egyiptom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

387 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635472102

tartalom:

"A szerző független egyiptológus, aki azt ígéri könyvében, hogy eloszlatva a hamis mítoszokat, az olvasó elé tárja az ősi Egyiptom eltitkolt, igaz történetét. Nyílt kihívást isntéz a tudományos gondolkodás megcsontosodott rögeszméi és a tabuk ellen, nem kerülget, nem hallgatja el a kényes témákat, és ha kell, bátran kimondja: A király meztelen! Gazdag ismeretanyag birtokában új megvilágításban mutatja be az ókori kultúra bizonyos örökségeit. Olyan kérdéseket feszeget, amelyekre sokan meg sem kíséreltek válaszolni, és veszi a fáradságot, hogy ütköztesse az egymásnak ellentmondó nézeteket. [...] Több évezredet túlélt emlékek és bizonyítékok birtokában hittel és meggyőződéssel állítja, hogy az egyiptomi kultúra nagyobb és gazdagabb, mint gondolnánk. Olvasóitól csupán azt kéri, könyvének lapjait fogékony érdeklődéssel forgassák."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!