SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Repülőgép- és helikopter- és hajtóműtípusok

: Repülőgép- és helikopter- és hajtóműtípusok

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Repülés Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

226 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Vass Balázs repülőmérnök Repülőgép-, helikopter- és hajtóműtípusok című könyvének megjelentetése mindenképpen időszerű. Időszerű, mert ebben a témakörben nálunk hosszú évek óta nem jelent meg hasonló munka és az érdeklődők külföldi kiadványokra szorultak, olyanokra is, amelyek kevesebb technikai részletességgel íródtak. Időszerű, mert a repülőgép és a repülés több tudományág és számos technikai termék együttes alkalmazásával valósul meg, amiből nyilvánvalóan következik, hogy a repülés iránt érdeklődők szélesebb műszaki látókört is kapnak. Végül időszerű azért is, mert a repülés még napjainkban is érthető romantikával bír, ami az ifjúságra vonzólag hat. Helyesen cselekszünk tehát, ha ezt a vonzerőt is ifjúságunk műszaki műveltsége növelésének szolgálatába állítjuk. A könyv esetenként hasznos lehet a hivatásos repülők részére is. Vass Balázs művét minden érdeklődőnek, különösen az ifjúságnak figyelmébe ajánlom." Földvári László, KPM-miniszterhelyettes

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!