SPORT ÉS PASSZIÓ / Repülés kategória termékei
Teljesítményrepülés

: Teljesítményrepülés

Kiadás:

Budapest, 1964

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Repülés Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

420 p, 3 t.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A könyv nyolc fő részben dolgozza fel azokat az ismereteket, amelyeket minden teljesítményrepülőnek tudnia kell. Ezen túlmenően hasznos tudnivalókat tartalmaz azok számára is, akik oktatják a repülést, vagy most ismerkednek meg vele, illetve csak érdeklődnek iránta. A könyv egyes fejezetei természettudományos alapon közelíti meg a repüléshez szükséges ismereteket, azok törvényszerűségei alapján A történelmi rész hiteles dokumentumok gyűjtése alapján került feldolgozásra. Vannak a könyvnek olyan fejezetei (versenytaktika, hullámrepülés), amelyek egyének hasznos tapasztalatait, megállapításait tartalmazzák, így majdnem bizonyosra vesszük, hogy ezek felett vita indul. Az alkotó vita előreviszi a fejlődést, segíti azoknak jó szándékát, akik e könyv megírására vállalkoztak."

leírás:

A borító elválik a könyvtesttől, gerince ragasztva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!