SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
A fiatalság forrása. Az öt

: A fiatalság forrása. Az öt "tibeti" jógagyakorlat. Feltárul a tibeti kolostorok évezredes titka

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Édesvíz Kiadó

Kategóriák:

Sport Egészségügy Buddhizmus és keleti vallások

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

105 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635280572

tartalom:

˝Egy ember elindult a távoli Himalájába, hogy megtalálja minden idők titkát: a legendák csodálatos ˝Élet Vizét˝. Öt, könnyen elvégezhető rítust, az öt ˝Tibetit˝, melyek ereje mégis elég hatalmas ahhoz, hogy életünket örökre megváltoztassa. Miként lehetséges - kérdezheti joggal az olvasó -, hogy ezek a látszólag egyszerű gyakorlatok ilyen mélyrehatóan befolyásolják az emberi szervezet biológiai folyamatait. Ma már az orvostudomány is hajlamos elfogadni a nagy szentek, gyógyítók tanítását, miszerint az emberi testet is az univerzumot átható energia élteti és táplálja. Ugyancsak ismeretes tény volt előttük az egész testünket behálózó energiarendszer, illetve annak hét fő központja: a csakrák. Az öt rítus célja nem más, mint e hét energiacentrum megbomlott s ezáltal betegségeket okozó egyensúlyának helyreállítása. Van tehát kiút: az öregség nem előre meghatározott, szükségszerű velejárója az emberi életnek. Megfelelő szellemi és lelki közérzettel fiatalon tarthatjuk testünket is.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!