SPORT ÉS PASSZIÓ / Sport kategória termékei
Shodan

: Shodan

Kiadás:

h. n., 2004

Kiadó:

Aquila Könyvkiadó

Kategóriák:

Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

134 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9636793026

tartalom:

Nehogy megtévessze, amit a könyvemben talál. A Shodan a Kata kivételével az alaptechnikákat mutatja be, melyek a Shodan-vizsgához szükségesek. Emellett szüksége van egyéb dolgokra is, magatartásra, fegyelemre, alázatra, becsületre, amiket nem lehet szavakba önteni. Ez a könyv csak egy útmutató, nem ad mindenre választ, a technikák tökéletesítéséhez, az időzítéshez és a sebesség megválasztásához egy tapasztalt instruktorra lesz szüksége. Ezeket nem lehet egy könyvben bemutatni. A mai tendencia szerint az emberek arra törekednek, hogy megszerezzék a következő fokozatot, s minél hamarabb megkapják a fekete övet. Ehelyett mindenkinek arra kellene törekednie, hogyan tudna emberileg fejlődni. Amikor ez megtörtént, akkor jön a Shodan. Ne felejtse el, a Shodan az első lépés személyisége fejlődéséhez.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!