A csirkehús nemcsak egészséges, hanem rendkívül sokféleképpen lehet feldolgozni, és ezért kiválóan alkalmas ínycsiklandó ételek egész seregének elkészítéséhez. Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120 receptet mutat be a világ minden tájáról, amelyeket könnyen elkészíthetünk, az eredmény pedig egyszerűen mesés. Az ételek közt mindenféle alkalomra találunk megfelelőt, és minden ízlést kielégíthetünk. Tartalmaz a szakácskönyv zsírszegény fogásokat és ünnepi lakomákat, de megtanulhatjuk belőle azt is, hogyan lehet percek alatt az asztalra varázsolni valami csemegét.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Tom Bridge: A legjobb receptek. Csirke
Fordító:
Kiadás:
Budapest, 2004
Kiadó:
Kategóriák:
Sorozat:
Terjedelem:
252 p., ill.
Méret:
10 x 15 cm
Kötésmód:
karton
ISBN:
9639552208