1925-ben vették lajstromba a "Váncza sütő-krémpor" védjegyét, később pedig sokféle kitűnő magyar termék (sütőpor, vanillincukor, szalalkáli, főzős vanília- és csokoládéízű krémpor, hidegen kikeverhető krémek és pudingok) megalkotását. A nosztalgiakönyv Váncza József receptjeit az eredeti rajzokkal, új tematikus rendbe helyezve közli. A finomabbnál finomabb sütik elkészítésekor a konyhát az ínycsiklandozó illatok és a századelő varázslatos világa is átjárja.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Váncza József: A mi süteményeskönyvünk. Gyakorlati útmutatások a torták, mignonok és mindenféle sütemények helyes elkészítésére és díszítésére
Szerkesztő:
Kiadás:
Budapest, 1985
Kiadó:
Váncza és Társa Tápszer- és Vegyészetigyár
Kategóriák:
Terjedelem:
255 p.
Kötésmód:
egészvászon
ISBN:
9632234790