˝A két ismert szerző, Venesz József és Turós Emil legújabb szakkönyvében az új követelményeknek megfelelően a táplálkozástudomány eredményeire támaszkodva tárgyalja a táplálkozási, az értékesítési és a termelési ismereteket. A könyv mintegy 2600-2700 receptet tartalmaz, amelyek között a magyar konyha specialitásai mellett megtalálhatók a nemzetközi gasztronómia legismertebb ételei is...˝
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Turós Emil, Venesz József: A szakácsmesterség kézikönyve
Kiadás:
Budapest, 1976
Kiadó:
Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kategóriák:
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
724 p.
Kötésmód:
félvászon
ISBN:
963220333x
tartalom:
leírás:
Átkötött példány.
Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.