"Kezdő szakemberek, melléküzemekben dolgozó szakemberek, szakmunkások, technikusok, csoportvezetők, művezetők, gyártásvezetők, mindazok, akik kertészeti termékek feldolgozásával foglalkoznak! Olvassák el, jegyezzék meg, használják fel! A könyv külön fejezeteket szentel az egyes tartósítóipari előkészítő műveleteknek. Tárgyalja az eljárások célját és alkalmazási területüket. Az általánosan elterjedt géptípusokat részletesen ismerteti megadva a gépkiválasztás szempontjait, az üzemi körülmények figyelembevételével. Szól néhány fontos kérdésről az üzemi higiéniával kapcsolatban is."
MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
Gyaraky Zoltán: A zöldség- és gyümölcsfeldolgozás előkészítő műveletei
Kiadás:
Budapest, 1977
Kiadó:
Kategóriák:
Gyümölcstermesztés Élelmiszeripar
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
240 p.
Kötésmód:
karton
ISBN:
9632302389