SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Az ínyesmester éléskamrája (Befőzés, házi konzerválás)

: Az ínyesmester éléskamrája (Befőzés, házi konzerválás)

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Szakácskönyv, gasztronómia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Kertünk Házunk Otthonunk

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632304411

tartalom:

Az "Ínyesmester" írói név. Hosszú időn át elrejtette Magyar Elek író-újságíró-szerkesztő személyét, aki évtizedeken keresztül napilapokban és folyóiratokban, évkönyvekben, rádióban népszerűsítette a magyar konyha és a világ szakácsművészetének örömeit és szépségeit. Magyar és számos idegen nyelven már több százezer példányban megjelentek szakácskönyvei, bennük sok ezer recept, tanács és sajátos, megragadó stílusú, étvágygerjesztő csevegés. Az utóbbiak színezik, fűszerezik a receptgyűjteményt, s közben egyaránt tartalmaznak gyakorlati tanácsokat és konyhatörténeti, technikai érdekességeket. A házi konzerválásról, befőzésről szóló receptekből és tanácsokból közöl válogatást kötetünk a szükséges és értelemszerű kiegészítésekkel, korszerűsítésekkel. Ínyesmester munkásságának hangulatát, műveinek irodalmi szakácskönyv jellegét maradéktanaul megőriztük, s ugyanekkor igyekeztünk minél több gyakorlati tanáccsal szolgálni a kiskerttulajdonosoknak, a háztájiban gazdálkodóknak és a mai háziasszonyoknak. Szeretnénk a legszélesebb körű igényeket is kielégíteni. Mindenekelőtt azokét, akiknek a háza táján is annyi minden jó megterem, s néha még a bőség, az értékesítés gondjaival is küzdenek. Szeretnénk, ha kamrájuk-pincéjük befogadná a sok jót, s étkezésük változatosabbá, egészségesebbé, gyümölcsben-zöldségben gazdagabbá válna. Gondoltunk a ritka finomságok kedvelőire is, akik alkalmilag kívánnak elkészíteni maguknak valami különlegességet. Számukra is a receptek bő választékával szolgálunk. A világhírű magyar konyha legfinomabb ízeit-zamatait szeretnénk eljuttatni minél több terített asztalra - idehaza.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!