˝Táplálkozási, ételkészítési és életvezetési tanácsok a kínai "Öt elem tan" alapján. A kérdés szinte mindennapos: "Mit főzzek?" Ám az sem mindegy: - Kinek? - Kinek? - Hogyan? A különféle ételek nemcsak tápanyagtartalmukban, hanem energetikai hatásaikban is eltérnek, emiatt ugyanaz az étel másképpen elkészítve másképpen hat az őt elfogyasztóra. Végül gyakorlati példákon és recepteken keresztül megtanulhatjuk a fenti ismeretek alkalmazását a mindennapokban. Mindezeket néhány gyakorlatias életmódtanács egészíti ki.˝
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Szécsi (Märcz) Ari: Ételtől lélekig. Makrobiotika avagy az öt elem szerinti táplálkozás, ételkészítés elmélete és fortélyai
Kiadás:
Budapest, 1999
Kiadó:
Kategóriák:
Szakácskönyv, gasztronómia Természetgyógyászat
Nyelv:
Magyar
Terjedelem:
188 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9639219002