tartalom:
"Étlapírással, ételszótárakkal már eddig is több szakkönyvünk foglalkozott, ezeket azonban vendéglátóiparunk rohamos fejlődése túlhaladta, már nem elégítik ki a felmerült igényeket. Ezeknek a könyveknek úttörő jellege, tanító szándéka és alkotóik nagy ételismereti szaktudása vitathatatlan, s mindazok, akik forgatták őket, sok hasznos ismeretre tettek szert. Ezért midőn ezt a könyvet útjára bocsátjuk, nem feledkezhetünk meg az elődökről, akik jelen munka összeállítójának életükben sok hasznos tanácsot adtak. Ezek a mesterek Marencich Ottó és Schnitta Sámuel voltak. Könyvemben nem kívántam foglalkozni a különböző nyelvek alapjainak megismertetésével, viszont az összeállításnál fokozottan ügyeltem arra, hogy a helyesírás kifogástalan legyen, vagyis tökéletes étlapot tudjon írni az a dolgozó is, aki a szükséges nyelvet még alapjaiban sem ismeri."
Ár:
nincs raktáron, előjegyezhető