Bár az árak emelkedése miatt ma már nem járunk annyit étterembe, mint azelőtt, mégis érdemes tudni, hogy az étlapon feltüntetett ételnevek esetenként mit takarnak. Hogy mi a Rossini módra, a Stroganoff módra, csak akkor tudjuk meg, ha a pincértől megkérdezzük. Azonkívül, hogy egyes ételnevekből nem lehet rájönni, mi is maga az étel, nem árt tudni az elkészítési módjukat sem, hátha egy-egy vasárnapi étkezésnél vagy vendégvárásnál bővíteni tudjuk velük az ételválasztékot.
Szeretnék egy-két – véleményem szerint – jó tanáccsal is szolgálni azoknak az ifjú olvasóknak, akik most kezdenek háztartást vezetni. Először is természetesen a saját tapasztalataimat szeretném közreadni.
SPORT ÉS PASSZIÓ / Szakácskönyv, gasztronómia kategória termékei
Végh Júlia: Éttermi ételek otthon
Kiadás:
h. n., 1990
Kiadó:
Kategóriák:
Terjedelem:
320 p.
Kötésmód:
papír
ISBN:
9630279010